Welkom bij


Een warm welkom bij Café De Gruyter! Een klein knus bruin café, gelegen hartje centrum met zicht op het bruisende plein. De plek voor een goed getapt pilsje, lekker speciaal biertje, een heerlijk glaasje wijn of een lekker bakje koffie. Dit alles onder een gezellig praatje met ons personeel!

Café de Gruyter is vanaf 1 juni 2020 weer dagelijks geopend voor een kopje koffie, een lekker speciaal biertje of een heerlijk glas wijn!

Natuurlijk volgen wij ook de RIVM richtlijnen en aan de hand hiervan hebben wij enkele spelregels opgesteld.

  • 1,5 meter afstand – houd afstand en respecteer de opstelling van tafels en stoelen.
  • Aangezien wij maar over een beperkt aantal plaatsen beschikken binnen kan het niet altijd mogelijk zijn dat wij voor u een plaats hebben.
  • Op het terras genieten van een drankje kan, mits er plaats is. Hiervoor is reserveren niet nodig.
  • Ingang café en terras – we hebben 1 ingang waar je wordt ontvangen door onze medewerkers. Er volgt een controle gesprek over je gezondheid, voordat je plaats neemt. Dit  is verplicht. Medewerkers kunnen je bezoek weigeren indien verschijnselen vertoont of niet wil meewerken. Volg daarna de instructies van onze medewerkers wat betreft looproutes en tafelregels.
  • Desinfecteren van je handen voor binnenkomst en na elk toilet bezoek is verplicht
  • Tussen ontvangst van gasten zullen wij tafels, stoelen, menukaarten, deuren, toiletten, enz. desinfecteren.

Onze medewerkers  doen er alles aan om U bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.  Door alle maatregelen kan het plaatsen aan een tafel, het serveren van drankjes en gerechten iets langer duren dan je van ons gewend bent.

Wij hopen op begrip hiervoor.