Beer & Hepkes Preuvereej

Een geslaagde deelname aan de laatste editie van de Beer & Hepkes Preuvereej georganiseerd door Buitengewoon tafelen. Werd door ons en de gasten goed ontvangen, een zonovergoten dag met culinaire verrassingen en bijpassende bieren doorheen de Weerter binnenstad en horeca.

Wij hebben gekozen voor de Betty Ford van Brouwerij Wilderen, een Belgian red ale vernoemd naar de First Lady van de 38ste president van de Verenigde Staten. Dit werd in de Verenigde Staten niet heel erg goed ontvangen, aangezien Betty Ford zelf verslaafd was aan alcohol en na haar verslaving een eigen afkickkliniek geopend heeft.

Aangezien dit Belgische bier zijn achtergrond in Amerika vindt hebben we dit met het gerecht natuurlijk ook doorgevoerd. Wij hebben als begeleidend gerecht een mini cheeseburger en een mini caesar salade geserveerd.